Vacances en família

Ja s’apropen les vacances! Abans eren normalment al juliol i l’agost, però ara s’han ampliat: setmana blanca del febrer, Setmana Santa, primavera, juny, setembre, ponts llargs i Nadal. Unes vacances a primera línia de platja, però sense les aglomeracions d’altres zones. Amb nens o sense, o amb pares. Qualsevol fórmula que permeti passar uns dies magnífics de descans en família. I, com que estem al bell mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre, ens encanten les mascotes. També podeu portar la vostra.

 

A les èpoques de millor temperatura, obrim la nostra terrassa exterior, que es converteix en una extensió de l’hotel, per passar-s’ho encara millor fins tard.

 

I us informem dels millors llocs de la zona, perquè feu excursions al vostre gust. Platja de l’Arenal de diversos quilòmetres, perquè us canseu de caminar a la vora del mar, senderisme pel Parc Natural, fauna i flora amb gran quantitat d’espècies, la producció de la tonyina, passejades pel mar i un llarg etcètera. I us servirem arròs de la zona; no podreu oblidar-ho.

 

Perquè us emporteu un bon record de la vostra estada en família amb nosaltres.