Casaments i esdeveniments familiars

La primavera al Delta de l’Ebre és una explosió de vida. Les vistes són espectaculars, com també a la tardor.

 

Voleu un casament únic i inoblidable? A l’Hotel Flamingo us ajudem a fer-lo realitat. Però haurem de treballar amb suficient antelació per tal de poder pensar en tots i cadascun dels detalls que el faran perfecte.

 

Compartirem amb vosaltres el nostre Mini-planning per gestionar tot allò que sigui necessari durant els 12 mesos previs al gran esdeveniment.

 

Us oferirem diverses alternatives que poden cobrir: la cerimònia, l’aperitiu dempeus, el dinar principal, el pastís nupcial de pastisseria pròpia artesanal, la bodega, la barra lliure, la música amb DJ, el sitting personalitzat, minutes personalitzades, la decoració de taules i de sala, el photocall, la suite nupcial, els regals per als convidats, etc.

 

I, si encaixa amb els vostres plans, allotjament dels convidats a l’hotel, perquè no s’hagin de desplaçar i aconseguir que la festa sigui perfecta.

 

Perquè pugueu dir: «el millor dia de la nostra vida», de moment…

 

També us esperem per quan vulgueu celebrar primeres comunions, aniversaris infantils, aniversaris no tan infantils, aniversaris amb els pares, amb els avis… Tot adequat a cada esdeveniment, perquè els homenatjats no ho oblidin durant força temps.