Entorn

Natura i desconnexió

Aventura i Esport

La zona del Delta de l’Ebre també és un lloc ideal per a realitzar tota mena d’esports i activitats divertides. Aquí podràs gaudir d’un passeig memorable en barca, contemplant les vistes i capvespres. La zona del Delta de l’Ebre ofereix les millors condicions i entorns per a fer passejades en barca, caminades per les llacunes i zones de la reserva natural. En aquest magnífic lloc, es quantifiquen sobre unes 350 espècies d’aus, un lloc idoni pels amants del birdwatching (observació d’aus).
A només 50 minuts es troben els Ports de Tortosa-Beceite, un lloc magnífic per fer esports d’aventura i muntanya. Ple de pistes forestals amb àrees recreatives. És un lloc ideal per a senderisme, excursions, BTT i descens de barrancs.
A prop del nostre hotel, també podràs trobar el Circuit de Calafat.
Hotel Flamingo

Parques Naturales

Parc natural Delta de l’Ebre

Descobreix el parc natural Delta de l’Ebre. Declarat reserva de la biosfera, un paratge natural únic de 320 km² que combina arrossars, dunes, zones de vegetació de Rivera, llacunes, estanys i llargues platges de fina sorra. A la Bassa de les Olles, la llacuna més petita del parc, pots trobar flamencs, ànecs reials, garses i martins pescadors. A la llacuna de l’Encanyissada, descobriràs un còmode carril bici amb un itinerari molt ric on podràs gaudir d’una aventura i d’entorns Inoblidables. A més, el parc compta amb dos punts d’informació i centres d’interpretació del parc: la Casa de Fusta i l’Ecomuseu.

Parc natural dels Ports de Tortosa-Beceite

El parc natural dels Ports de Tortosa-Beceite, és un espai natural veritablement paradisíac. Format per boscos de pins silvestres i alzinars, en aquest magnífic lloc, podràs gaudir de boscos, corriols, rierols i inoblidables vistes del Delta de l’Ebre. És de notar la riquesa de la flora i fauna que viu en aquest parc, destacant la presència de la cabra hispànica, voltors, i les poblacions de faigs. Els dos punts d’informació del parc, són l’oficina del parc natural (Roquetes) i l’ecomuseu dels ports (Horta de Sant Joan).
Hotel Flamingo

Experiències úniques

Costa Daurada Experience

Viu experiències que es transformen en moments inoblidables: bany amb tonyines gegants, experiències aquàtiques, snorkel, carreres esportives amb pilots professionals, Ferrari experience i molt més.
Hotel Flamingo