Serveis

L’Hotel Flamingo ofereix pels seus hostes les millors instal·lacions i entorn. Al nostre allotjament, trobaràs tot un ventall de serveis per passar unes vacances inoblidables o escapades memorables. Ens esforcem diàriament per oferir-te un servei de màxima qualitat i satisfacció.

Piscines

Serveis i Instal·lacions - Hotel Flamingo

L’Hotel Flamingo disposa de dues piscines: una exterior i una altra interior. La piscina exterior es troba a la part frontal de l’hotel i ofereix inigualables vistes del Delta de l’Ebre. Els nostres hostes poden prendre el sol al nostre jardí amb hamaques o a la platja a una petita cala que està travessant el carrer. La piscina interior disposa de vestidors i banys, on podràs desconnectar la ment i relaxar el teu cos.

Parc infantil exterior

Serveis i Instal·lacions - Hotel Flamingo

Pels més petits, disposem d’un parc infantil exterior, un espai idoni per córrer i divertir-se.

Bufet

Serveis i Instal·lacions - Hotel Flamingo

El bufet d’esmorzar de l’Hotel Flamingo ofereix una gran varietat de productes per començar el dia de la millor manera. Comença el dia amb tota la força i energia. Dintre de la varietat de begudes i aperitius al nostre esmorzar podràs gaudir de: cafès (Nespresso), cacau, sucs (natural de taronja) i llet, brioixeria fresca del dia, gran varietat d’embotits i formatges, melmelades i mantegues, pans, així com plats calens (ous fregits i remenats, salsitxes, truites i bacó).

Horari d’esmorzar

  • De dilluns a divendres: 7.30 a 10.30 hores
  • Dissabtes i diumenges: 8.00 a 11.00 hores (en tres torns)
  • Juliol i agost: de 8.00 a 11.00 hores, cada dia (en tres torns)

Sales de reunions i banquets

Serveis i Instal·lacions - Hotel Flamingo
Posem a la teva disposició 388 m² de sales divisòries amb espais ideals per realitzar qualsevol mena d’esdeveniment o banquet amb èxit garantit. Oferim un equip especialitzat a organitzar el teu esdeveniment fins a l’últim detall. Habilitem servei de restauració personalitzat per cada esdeveniment.

Allotjament de mascotes

Serveis i Instal·lacions - Hotel Flamingo

Despreocupa’t i porta la teva mascota. Al nostre allotjament són benvinguts els nostres amics peluts. No deixis enrere al teu amic i comparteix moments divertits. Ens ubiquem a la porta del parc natural del Delta de l’Ebre, un espai ideal per a gaudir d’un passeig amb el teu fidel amic.

Serveis addicionals